Concert și mesaj creștin, la Casa de Cultură

950

Articole recomandate

Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța a fost, săptămâna aceasta, gazda unui concert extraordinar al unei echipe muzicale din Statele Unite ale Americii. Sala mare a Casei de Cultură a fost plină de oameni dornici să audă muzică de calitate.

Corul de tineret și orchestra Betania din Chicago au interpretat cântece cu mesaj creștin. Coordonatorul echipei, pastorul Luigi Mițoi, a vorbit audienței despre șansa pe care o avem de a depăși problemele unui trecut rușinos prin credința într-un Dumnezeu care iartă și azi.

Luigi Mițoi este cunoscut românilor care au urmărit programele săptămânale de televiziune "Păstorul cel bun".

Evenimentul a fost intitulat "Nu pot trăi fără Dumnezeu" și face parte dintr-un turneu național, care a început, miercuri, la Constanța și va continua în orașele Giurgiu, Orșova, Reșița, Caransebeș, Timișoara, Arad și Sibiu. Partenerii locali în organizarea concertului au fost voluntari din bisericile creștin-penticostale, iar intrarea la eveniment a fost gratuită pentru toate categoriile de participanți.

"Într-o vreme de frământare pentru națiunea noastră, în căutarea soluțiilor potrivite pentru un viitor mai bun, asemenea evenimente fac bine sufletului și ne oferă claritatea de care avem nevoie pentru a trăi frumos, moral și cu perspective eterne", declară organizatorii evenimentului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2648 secunde