Mai multe ştiri online:

Concert rock caritabil la Club DOORS

Ştire online publicată Miercuri, 29 Noiembrie 2017. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Înființarea secției de recuperare pentru copii cu afecțiuni ale coloanei vertebrale din cadrul Sanatoriului Balnear Mangalia și modernizarea/utilarea secției pentru copii a sanatoriului balnear Techirghiol, au fost în 2017, două dintre proiectele inițiate de Rotary Club Constanta - "Cetatea Tomis". Acestea au fost duse la bun sfârșit cu sprijinul major al prietenilor rotarieni din SUA, Israel și România, inclusiv cu aportul unor concetățeni care vibrează la nevoile semenilor. Valoarea fondurilor atrase prin donații și investite a atins pragul de 50.000 USD.

Acum, când sărbătorile de iarnă se apropie, gândurile rotarienilor și nu numai ale lor, se îndreaptă din nou către cei aflați în dificultate. Ca și în anii precedenti, copiii Centrului de Zi Agigea, vor fi beneficiarii unei actiuni caritabile desfășurată de Rotary Club Constanta - "Cetatea Tomis". Mai exact, joi 30.11.2017 - ora 18, la Club Doors-Constanța va avea loc un concert rock. Pe această cale, dorim să mulțumim Grupului Creston și lui Toddy pentru faptul că au venit în sprijinul acestei acțiuni și mai mult decât atât, s-au oferit să performeze gratis pentru a aduce un zâmbet pe fața copiilor aflați în dificultate. Fondurile colectate vor fi cheltuite în baza necesarului evaluat de Centrul de Zi Agigea. Chiar dacă nu vom reuși să acoperim toate nevoile, suntem convinși de faptul că, pe viitor, cu sprijinul constănțenilor care înțeleg că acțiunea caritabilă/donația nu este comerț ci un gest din suflet, vom reuși să îndulcim, cât mai mult, viața celor aflați în dificultate. Nu în ultimul rând, dorim să mulțumim suporturilor media care au înțeles și înțeleg să vină în sprijinul rotarienilor prin mediatizarea acțiunilor sau a proiectelor noastre, inițiative care se învârt numai în sfera caritabilului sau în cea de a veni în sprijinul comunității. Rotary Serving Humanity sau Binele Mai Presus de Sine, acestea sunt cuvintele care animă și definesc rotarienii.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65841 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3785 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3260 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1970 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8484 secunde