€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

Concert Koszika și lectură din opera lui Macedonski, la Muzeul Național al Literaturii Române

Ştire online publicată Joi, 14 Martie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Stagiunea de jazz și literatură „Eufonii la MNLR” va continua, mâine, de la ora 19:00, printr-un nou concert-eveniment, invitați fiind solista Koszika alături de chitaristul Szasz Csaba, doi artiști extrem de apreciați pe scenele transilvănene pentru tonicitatea prestațiilor live.

Evenimentul va marca, totodată, împlinirea a 165 de ani de la nașterea scriitorului Alexandru Macedonski, autor care a influențat fundamental evoluția literaturii române moderne. Va citi din opera lui Alexandru Macedonski una dintre stră-strănepoatele sale, Irina Macedonski. Cu acest prilej, publicul este invitat să viziteze Muzeul Național al Literaturii Române pentru a descoperi numeroase obiecte și documente inedite care au aparținut autorului cuvintelor: „Poezia nu va fi decât muzică și imagine, aceste două sorginți ale ideii.”

Stagiunea „Eufonii la MNLR” este un proiect al UCIMR inițiat cu scopul de a promova creativitatea autorilor români de jazz și literatură, desfășurându-se în perioada februarie - aprilie în spațiul emblematic al Muzeului Național al Literaturii Române (Str. Nicolae Crețulescu nr. 8, aproape de Biserica Albă).

Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile, rezervarea fiind esențială.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3742 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1106 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7295 secunde