Concert inedit în Club Phoenix

76
Concert inedit în Club Phoenix - cristiminculescu-1386668176.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 21 decembrie, de la ora 21.30, în Club Phoenix, Cristi Minculescu și Nuțu Olteanu Supergrup vin pentru un concert inedit. Ideea reapropierii de Nuțu Olteanu s-a materializat la insistențele Fundatiei Phoenix, care îl reprezintă pe Cristi Minculescu.


Fondator al formației Iris - alături de Emil Lechinteanu, compozitor al primelor succese ale grupului și chitarist solo în epoca de glorie absolută din anii ’80, Nuțu Olteanu s-a stabilit în Suedia la începutul anilor ’90, urmându-și cariera de instrumentist, solist și profesor de muzică. Sporadic, a avut apariții și pe scenele din România, de cele mai multe ori ca "guest musician", alături de alți foști colegi din perioada lui de glorie - trupa Holograf.


Pentru noul proiect, celor doi li s-au alăturat doi excepționali muzicieni suedezi, cu care colaborează în mod constant de mai mult timp, Anders Diephuis și Ken Sundberg.


Repertoriul ales de Minculescu și Olteanu reunește piese antologice din patrimoniul Iris - "Trenul fără naș", "Pe ape", "Doar pentru voi", "Lumina zilei", "Noaptea", "Strada ta", "Cei ce vor fi", "Baby". Totodată, fanii vor putea asculta preluări din repertoriul unor trupe precum AC/DC, Bad Company, Whitesnake și Led Zeppelin.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Decembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Carrefour premiază elevii talentați
Marţi, 10 Decembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Săftoiu a demisionat de la șefia TVR
Marţi, 10 Decembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Stand up cu DOD la Harlequin
Luni, 09 Decembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : IPS va dărui cadouri
Pagina a fost generata in 0.9567 secunde