Concert gratuit la Casa de Cultură

358

Articole de la același autor

Arhiepiscopia Tomisului, la inițiativa Înaltpreasfințitului Teodosie, vă invită la Concertul "În vremea aceea...", astăzi, 5 aprilie, începând cu ora 19.30, la Casa de Cultură din Constanța.

Concertul este susținut de ansamblul muzical format din coralele Armonia și Cuvânt Bun ale Arhiepiscopiei Tomisului, dar și Orchestra Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danvoski" din Constanța.

Proiectul muzical "În vremea aceea..." a ajuns la cea de-a III-a ediție, reprezentațiile de anul acesta ținându-se pe scenele din Tulcea, Călărași, Giurgiu, Ploiești, Mangalia, București și Constanța. Fresca muzicală pentru soliști, cor și orchestră, compusă de preotul Ion Popescu Runcu, orchestrată și revăzută de Conf. Univ. Dr. Horațiu Alexandrescu, este o transpunere pe note a Patimilor lui Iisus (începând cu momentul aducerii în fața lui Pilat) ce se finalizează cu Învierea Mântuitorului.

Coordonatorul proiectului este Lect. Univ. Drd. Pr. Valeriu Roman, consilier cultural al Arhiepiscopiei Tomisului. Intrarea la concert este liberă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Aprilie 2012
Stire din Eveniment : Incendiu lângă biserica din Nisipari
Pagina a fost generata in 4.0086 secunde