Concert "Full Tones", în clubul "Doors"

370
Concert

Articole de la același autor

Mâine, de la ora 20.00, sunteți așteptați în clubul "Doors", unde trupa "Full Tones" își lansează noul lor single, intitulat "Motiv".

Tineri, energici, electrizanți, Matei Blaga (voce), Andrei Vendura (tobe), Cătălin Dumitrache (bass), Alexandru Mihalcea (chitară ritm) și Andrei Bosânceanu (chitară lead) sunt cei care alcătuiesc formația "Full Tones". Băieții s-au întâlnit, la un moment dat, la Constanța, unde există un proiect muzical numit "Highschool Band", prin intermediul căruia majoritatea trupelor de adolescenți intră în contact cu tot ce înseamnă meseria, adică profesori de muzică, studio și săli de repetiții de calitate.

Primii care au intrat în proiect au fost Andrei Vendura și Matei Blaga, care în anul 2012 făceau parte din trupa "Fade Escape" și Alex Mihalcea, ce activa în anul 2013 în trupa "Overflow".

Apoi, în 2015, solista Erika Isaak a creat un band de acompaniament și atunci Cătălin Dumitrache s-a prezentat la Crossover Sound Studio și a luat audiția pentru respectiva trupă. Un an mai târziu, în 2016, Andrei Vendura a decis că este momentul să creeze propria trupă, și astfel a luat naștere "Full Tones", ceilalți membri alăturându-se pe parcurs. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
Stire din Cultură-Educație : "Cargo" cântă  la Constanța
Pagina a fost generata in 0.8409 secunde