Concert extraordinar Horia Brenciu la Casa de Cultură din Constanța

269
Concert extraordinar Horia Brenciu la Casa de Cultură din Constanța - brenciupozabuna-1362759067.jpg
Luni, 11 martie, Horia Brenciu și orchestra lui se vor afla, de la ora 19, în concert la Casa de Cultură, Constanța fiind al patrulea oraș din turneul național pe care artistul l-a deschis pe 4 martie la Pitești. 

"Fac ce-mi spune inima" este hitul noului album "40" al îndră-gitului artist care nu întâmplător se numește astfel. Faimos cân-tăreț, actor, entertainer și prezentator român de televiziune, Horia Brenciu a pășit pragul celor patru decenii de viață și a decis să marcheze printr-un eveniment special.

Absolvent al Colegiului Național "Andrei Șaguna", Academiei de Teatru și Film din București și al Școlii Populare de Artă din Brașov, Horia Brenciu și-a făcut debutul la numai 18 ani, în anul 1990, în trupa Apropo, pe vremea respectivă cântând la pian, și abia mai târziu remarcându-se vocal.

Și pentru că mulți s-au întrebat dacă va fi același spectacol ca anul trecut, Horia a dat și explica-țiile de rigoare pe pagina lui de Facebook: "Ei bine, dragii mei, doar titlul spectacolului, «Fac ce-mi spune inima», se păstrează, în rest, invitații, vestimentația, efec-tele, dar în special piesele din cadrul fiecărui show, se schimbă în proporție de 95%. Turneu am vrut, turneu mi-am căpătat! Ce-ar fi spectacolul fără puțină emoție, nu-i așa? Sincer, abia aștept să vă văd! Voi, cum vă simțiți, v-ați pregătit vocile?".

Așadar, primăvara lui 2013 începe, din punct de vedere muzical, cu Horia Brenciu și HB Orchestra.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 08 Februarie 2013
Stire din Cultură-Educație : Invitație pentru melomani
Joi, 07 Februarie 2013
Stire din Cultură-Educație : Concert eveniment la TNOB
Marţi, 29 Ianuarie 2013
Stire din Cultură-Educație : Concert la Muzeul de Artă
Luni, 21 Ianuarie 2013
Stire din Monden : Horia Brenciu și-a botezat fetița
Pagina a fost generata in 1.9655 secunde