Concert de Crăciun la Muzeul de Artă Constanța

180
Concert de Crăciun la Muzeul de Artă Constanța - 23muzeuldearta-1545052380.jpg

Articole de la același autor

În spiritul tradiției la Universitatea "Ovidius" din Constanța (UOC), clasa de canto a prof. univ. dr. Florența Nicoleta Marinescu, din cadrul Facultății de Arte, organizează Concertul de Crăciun, marți, 18 decembrie 2018, ora 17.00, la Muzeul de Artă din Constanța. 


Intitulat "Muzica Iubirii", concertul va aduce publicului cele mai frumoase pagini muzicale dedicate iubirii, în arii și melodii din repertoriul universal și românesc, cât și sonete de Vasile Voiculescu. 


Vor interpreta: baritonul Cǎtǎlin Țoropoc, prim-solist la Opera Naționalǎ din București, laureat al concursului "Ionel Perlea" (2011), tenorul Mǎdǎlin Bǎldǎu, solist la Teatrul Național de Operǎ și Balet "Oleg Danovski" Constanța, laureat al concursului "Crizantema de Aur" (2017), alǎturi de mezzosoprana Maria Cernat, artist liric la Teatrul Național de Operǎ și Balet "Oleg Danovski" Constanța.
Își dau concursul conf. univ. dr. Gavril Borodan, asist. univ. dr. Radu Fǎgǎrǎșan (bas-bariton), de la UOC, pianistul Ioan Caruțiu, de la Colegiul Național de Arte "Regina Maria", pianista Andrada Ștefan. 


Pregătirea muzicală, regia de spectacol și concepția artistică îi aparțin sopranei Florența Nicoleta Marinescu. Intrarea este liberă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : "La vie en rose" începe la ora 18:00
Pagina a fost generata in 0.8152 secunde