Concert de blues, în Club Amethyst

196
Concert de blues,  în Club Amethyst - concertdeblues-1460132218.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 21, pe scena Clubului Amethyst va veni singurul chitarist român care a câștigat titlul de Chitaristul Anului în două țări diferite: România (1987) și Ungaria (1992) - Rareș Totu. Chitarist, solist vocal, claviaturist, producător muzical, expert consultant în domeniul chitarelor electrice și al echipamentelor de scenă, inginer de sunet, Rareș Totu a fost component sau colaborator al grupurilor Compact, Semnal M, Rodion GA, Progresiv TM și a înființat grupul Trans Express, cu care a apărut pe trei albume în Ungaria și Austria. În 2004, se întoarce în România, unde, împreună cu Adi Tetrade, cu Raul Kusak și cu Sebi Joo, înființează Midnight Express, primul supergrup românesc de după Revoluție. A colaborat cu artiști de renume din țară și din Ungaria, Germania, Austria și SUA. A cântat în deschiderea mai multor trupe importante, dintre care amintim Deep Purple, Uriah Heep, Iron Maiden, Winger, Animals. Este un protagonist obișnuit al festivalurilor de blues și jazz din țară și din Europa.

RARES TOTU’S MIDNIGHT SUN este un concept mai rar abordat la noi. Stilul este cu precădere hard blues/blues rock, cu trimitere la muzica inegalabilului Jimi Hendrix, dar și la mai modernul Texas hard blues.

Trupa are în componență muzicieni apreciați, cu o cariera îndelungată atât în țară, cât și peste hotare, toți cu o listă impresionantă de colaborări.

Alături de Rareș pe scenă vor mai fi Cosmin Farcaș (orga Hammond, clape, voce), Radu Hanes (tobe), Paul Baciu (bass).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 Aprilie 2016
Stire din Cultură-Educație : "Declick" pe scena din Phoenix
Duminică, 28 Februarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Concert anulat, la Constanța. Iată motivul
Pagina a fost generata in 1.4228 secunde