Concert caritabil "Celelalte Cuvinte", la Doors Club

101

Articole de la același autor

După succesul înregistrat cu spectacolul acustic "Trup și Suflet" de la București, trupa-legendă a rock-ului românesc "Celelalte Cuvinte" pornește în turneu național și ajunge la Constanța, la Doors Club, prin Proiectul "Music for Autism". Evenimentul va avea loc duminică, 6 aprilie, de la ora 21.
Concertul va avea două reprize: prima va fi dedicată pieselor acustice, iar cea de-a doua va readuce "Celelalte Cuvinte" în forță, cu hiturile rock care i-au consacrat.
Trupa invită fanii și iubitorii muzicii rock din Constanța la un concert unic: "Celelalte Cuvinte" - "Trup și Suflet" - un spectacol dedicat măreției muzicii.
Fondurile strânse în urma acestei noi etape a proiectului "Music for Autism" vor ajuta la realizarea unui mini-laborator de cofetărie-patiserie pentru integrarea socio-profesională a tinerilor cu dizabilități din cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă "Albatros" Constanța. De asemenea, o parte din fondurile adunate vor fi donate Asociației Hipoterapia. Prețul unui bilet este de 35 de lei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2112 secunde