Mai multe ştiri online:

Concert aniversar, la Teatrul de vară din Jupiter

Ştire online publicată Marţi, 16 August 2016. Autor: Simona ANGHEL
Anul acesta, Direcția 5 aniversează 25 de ani de existență pe piața muzicală din România și, cu această ocazie, trupa va susține, mâine, un concert la Teatrul de Vară din Jupiter.

Pe lângă piesele consacrate ale trupei, turiștii vor putea asculta cântece noi care fac parte din albumul „Love, Peace and Harmony”, ce va fi lansat pe 29 noiembrie.

Muzica de pe cel mai recent disc, în care se cântă despre libertate și dragoste, va fi o surpriză deosebită pentru fanii care vor fi prezenți la acest concert.

Alături de Direcția 5, vor cânta și băieții de la trupa COCO, iar organizatorii promit o atmosferă electrizantă! 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65841 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3785 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3261 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1970 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.9425 secunde