€ 4.7584
£ 5.4956
$ 4.2306

Mai multe ştiri online:

Concert Andreea Bănică, în Parcul Evergreen din Mangalia

Ştire online publicată Sâmbătă, 16 Decembrie 2017. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Seria concertelor de sărbători continuă, duminică, la Mangalia. Începând cu ora 17.00, pe scena în aer liber din Parcul Evergreen va evolua cunoscuta interpretă Andreea Bănică. Ea va susține mai multe momente artistice, cu care va încânta audiența.


Programat inițial pentru 16 decembrie, concertul artistei a fost reprogramat, deoarece zilele de 14, 15 și 16 decembrie au fost declarate prin lege, zile de doliu național. În deschiderea concertului vor evolua, pe aceeași scenă și artiști locali, precum cei de la Clubul „Dans Art”. Înainte de spectacol, copiii prezenți în parc au ocazia să facă poze cu Moș Crăciun, la căsuța acestuia, amenajată special pentru cei mici, în apropierea scenei de spectacol. La întâlnirea cu Moșul, fiecare copil este așteptat cu diferite surprize dulci. Atmosfera de sărbătoare din parc este creată de mii de lumini multicolore și ornamente specifice. Zilele acestea, a fost montat un brad de peste 20 de metri, care a fost decorat frumos pentru a fi pe placul copiilor.


La fiecare sfârșit de săptămână, copii, părinți și bunici, de la mic la mare, vin la concerte și la întâlnirea cu Moșul, în Parcul Evergreen. Seria spectacolelor oferite de primărie se va încheia în data de 23 decembrie, cu un concert electrizant susținut de Anda Adam.


Alte momente muzicale din ultima seară de concerte vor fi cu teme folclorice.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3577 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Eveniment
miercuri, 17 aprilie Foto : UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia 2919 vizite, 0 comentarii UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1245 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Sport
miercuri, 17 aprilie Foto : Astăzi, HCDS - CSM București.  "Se poate deschide drumul către finală!" 921 vizite, 0 comentarii Astăzi, HCDS - CSM București. "Se poate deschide drumul către finală!"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7335 secunde