€ 4.7581
£ 5.5051
$ 4.2739

Mai multe ştiri online:

Concert Alternosfera, în Club Doors

Ştire online publicată Miercuri, 23 Noiembrie 2016. Autor: Simona ANGHEL
În perioada noiembrie-decembrie 2016, Alternosfera susține un turneu de încheiere a promovării albumului „Haosoleum”, respectiv a tripticului „Epizodia”. 


În cadrul turneului, vor avea loc concerte în orașe București, Brașov, Iași, Constanța, Cluj Napoca, Craiova, Arad, iar ultimul concert se va desfășura la Chișinău, pe 17 decembrie, la Hala Moldova Film. 


Alternosfera este o formație de rock alternativ, înființată în decembrie 1998, la Chișinău. De-a lungul timpului, trupa a susținut sute de concerte în România și Republica Moldova, lansând cinci albume și un EP. 


Vineri, 25 noiembrie, la Doors Club, se anunță o noapte pe care nu o poți rata… Un show de calitate, pentru cea mai plăcută experiență live.


Prețul unui bilet este 40 de lei.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
miercuri, 24 aprilie Foto : Premieră în aviația militară! Aterizare forțată noaptea, fără roata dreaptă 4392 vizite, 0 comentarii Premieră în aviația militară! Aterizare forțată noaptea, fără roata dreaptă
Cultură-Educație
ieri, ora 19:10 Foto : S-a dat startul Olimpiadei Naționale la Limba română. Să vină premiile la Constanța! 1154 vizite, 0 comentarii S-a dat startul Olimpiadei Naționale la Limba română. Să vină premiile la Constanța!
Economie
miercuri, 24 aprilie Foto : Prețurile apartamentelor din Constanța au sărit calul 1117 vizite, 0 comentarii Prețurile apartamentelor din Constanța au sărit calul
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8431 secunde