Competiția pentru bursele FLEX, găzduită de Universitatea "Ovidius"

248
Competiția pentru bursele FLEX, găzduită de Universitatea

Articole de la același autor

Consiliile Americane pentru Educație Internațională și Ambasada Statelor Unite în România organizează, în parteneriat cu Facultatea de Istorie și Științe politice din cadrul Universității "Ovidius", competiția pentru bursele FLEX- Future Leaders Exchange Program.

Testarea și intervievarea elevilor de liceu, care au aplicat pentru obținerea unei burse de studii în Statele Unite ale Americii și care s-au calificat în semifinală, a avut loc ieri și continuă și astăzi, între orele 9 și 15.30, în sala E 206.

Programul FLEX este finanțat de Guvernul Statelor Unite ale Americii prin intermediul Biroului Educațional și Cultural și implementat de Consiliile Americane pentru Educație Internațională. FLEX își propune să promoveze respectul pentru diversitatea culturală, să ofere oportunități de dezvoltare personală pentru tinerii liceeni, dar și să îmbunătățească înțelegerea și cooperarea dintre România și SUA prin promovarea culturilor celor două țări. FLEX se află acum în cel de-al 25-lea an de existență, în toți acești ani oferind peste 23.000 de burse de studii pentru liceeni din țările participante în program. Bursa de studiu acoperă toate costurile aferente unui an de ședere și de studiu în Statele Unite ale Americii, făcând acest program accesibil tuturor tinerilor care îndeplinesc criteriile de selecție. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.683 secunde