Competențe europene pentru elevii de la Telecom

411
Competențe europene pentru elevii  de la Telecom - fototel2-1330612756.jpg

Articole de la același autor

În perioada 5-25 martie, un grup de opt elevi de la Grupul Școlar Industrial de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța, coordonat de prof. ing. Gabriela Roman, va participa la un stagiu de formare cu durata de trei săptămâni, în cadrul programului european Leonardo da Vinci la Instituto Technico Industriale Statale "G. Armellini" din Roma.

Numărul proiectului este LLP-LdV/IVT/RO/2011/092, iar titlul proiectului este "Noi abilități practice, pe piața muncii, prin accesul la tehnologii de calitate în domeniul electronic". Finanțarea este asigurată în totalitate de către Uniunea Europeană. Proiectul se derulează în cadrul parteneriatului existent, semnat între conducerile celor două instituții.

În luna februarie a acestui an, prof. Gheorghe Gavrilă, membru în echipa de gestiune a proiectului, a efectuat o vizită de monitorizare, prilej cu care au fost puse la punct toate detaliile proiectului.

"Ne preocupă permanent asigurarea unui învățământ de calitate și acest nou stagiu este încă o oportunitate pentru elevii noștri, care sperăm că vor veni mai motivați, mai conștienți și mai responsabili pentru propria formare", ne-a declarat prof. Gh. Gavrilă, directorul Grupului Școlar de Electrotehnică și Telecomunicații.

În cadrul acestui stagiu, elevii vor derula activități practice specifice domeniului electronic în atelierele și laboratoarele de la ITIS G. Armellini, una dintre unitățile cele mai reprezentative din Roma, datorită dotărilor cu echipamente de ultimă generație.

Este o oportunitate pentru elevii participanți care vor dobândi pe lângă noi competențe de specialitate în acest domeniu profesional și competențe de comunicare în limba italiană. La sfârșitul mobilității, elevii vor primi certificatul Europass Mobility și certificatul de Competențe lingvistice. Cu acest prilej, elevii vor vizita și obiective culturale și turistice din Roma și împrejurimi. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0667 secunde