Comedii și multe filme de acțiune, la Cinema Cityplex Tomis Mall

537
Comedii și multe filme de acțiune,  la Cinema Cityplex Tomis Mall - rowanatkinsonasjohnnyenglish-1538758430.jpg

Articole de la același autor

Cinema Cityplex Tomis Mall din Constanța vă invită în acest sfârșit de săptămână la film. Aici, veți avea ocazia de a viziona numeroase premiere și nu numai, filme pentru adulți, dar și pentru copii. Dintre acestea, vă sugerăm doar câteva titluri.

"Johny English lovește din nou", cu Jake Lacy, Olga Kurylenko, Rowan Atkinson, Emma Thompson, Ben Miller, este un film de acțiune, aventuri, comedie, pe durata căruia veți savura fiecare minut, de la primul la ultimul. Filmul este al treilea din seria de comedii al căror erou este Johnny English, mereu agent secret din întâmplare.

Astfel, Rowan Atkinson se întoarce pe marile ecrane cu o nouă super-aventură. Când un atac cibernetic duce la dezvăluirea identității tuturor agenților secreți britanici, Johnny English este ultima speranță a serviciului secret. Rechemat la datorie, English se aruncă direct în acțiune, având misiunea de a-l găsi pe hacker. Dar, pentru că deja nu are prea multe abilități și e învățat numai cu tehnologia demodată, Johnny English trebuie să învingă mai întâi dificultățile tehnologiei moderne pentru ca misiunea sa să fie un succes.

★ ★ ★

Tot la Cinema City Tomis Mall, aveți ocazia să urmăriți "Misterul ceasului din perete", cu Cate Blanchett, Jack Black, Kyle MacLachlan, Colleen Camp, Renée Elise Goldsberry. Deci, cei cărora le plac filmele fantastice, horror, învăluite în mister pot opta pentru acest titlu.

După ce și-a pierdut părinții, Lewis Barnavelt, un băiat de zece ani, este trimis în Michigan pentru a trăi împreună cu unchiul său, Jonathan. La scurt timp, fațada adormită a noului său oraș revine la viață cu o lume secretă plină de vrăjitori și vrăjitoare, atunci când Lewis trezește accidental morții. Descoperind că unchiul său este un vrăjitor, băiatul pătrunde în universul misterios al magiei și vrăjitoriei.

Această putere nu se limitează doar la oamenii buni. Lewis află despre Isaac Izard, un vrăjitor malefic care dorea să provoace Apocalipsa, astfel încât să poată vedea ce se întâmplă după aceea. Pentru a face acest lucru, a construit un ceas fermecat cu magie neagră, care atâta timp cât există, va continua să ticăie, numărând până la sfârșitul lumii.

★ ★ ★

Tot pentru iubitorii de dramă, dar și romantic, "Fantomele lui Ismael" poate fi o alternativă de petrecere a timpului liber. Filmul îi aduce în prim-plan pe Mathieu Amalric, Marion Cotillard, Charlotte Gainsbourg.

După 21 de ani, opt luni și șase zile, fantomele iubirilor trecute se întorc de nicăieri. Înainte de începerea filmărilor pentru noul său lungmetraj, viața unui cineast este dată peste cap de reapariția unei iubiri pierdute... Astfel, după mai bine de două decenii, Carlotta revine în viața celui care o crezuse dispărută pentru totdeauna. Întoarcerea fostei iubiri îl găsește pe Ismael într-o relație cu Sylvia, încercând să-și refacă viața, în timp ce lucrează la un nou film pe care îl regizează. Ce se întâmplă mai departe, veți vedea dumneavoastră… 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 August 2018
Stire din Diverse : "Darius",  invitație la film
Pagina a fost generata in 0.361 secunde