Comedie despre viața poetului Ovidius, la Amfiteatrul din Parcul Tăbăcărie

359
3
Comedie despre viața poetului Ovidius,  la Amfiteatrul din Parcul Tăbăcărie - comediedespreovidius-1504109622.jpg

Articole de la același autor

Festivalul Mondial de Arte și Interculturalitate "Ovidius" a început la Sulmona și continuă la Constanța cu mai multe activități culturale adresate constănțenilor: expoziție de pictură pe faleza Cazinoului din Constanța și Piața Ovidiu (până pe 30 septembrie) și spectacolul de teatru "Viața și pătimirile lui Ovidius Publius Naso" de Paul Miron, care a fost lansat în premieră pe 25 august.

După cele două reprezentații de succes cu audiență maximă, organizatorii, reprezentanții Asociației "Ecsia Social Org" invită publicul constănțean la o nouă repunere în scenă a spectacolului "Viața și pătimirile lui Ovidius Publius Naso", vineri, 1 septembrie, de la ora 20.30, în parcul Tăbăcărie, zona Amfiteatru.

Spectacolul se adresează publicului larg pe o scenă neconvențională în aer liber, accesul fiind gratuit.

Distribuția este alcătuită din studenți, absolvenți și profesori ai Facultății de Arte din cadrul Universității "Ovidius", care este partener principal în cadrul proiectului "Festivalul Mondial de Arte și Interculturalitate Ovidius". Spectacolul va fi pus în scenă și pe 8 și 11 septembrie în aceeași locație, tot de la ora 20.30.

Festivalul Mondial de Arte și Interculturalitate Ovidius este realizat de Asociația "Ecsia Social Org", în parteneriat cu Universitatea "Ovidius", dar și primăria orașului Sulmona, perpetuând astfel o bună tradiție a colaborării dintre cele două orașe, Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", Associazione Culturale "Giostra Cavallereasca di Sulmona" și Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de Mare", Asociația "Artiști dobrogeni" Constanța.

Proiectul este finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Comentează știrea

un cititor
31 august 2017
ce prostie

Faci mari confuzii de termene. Insiști prostește cu "o nouă repunere în scenă"! Repunere în scenă este atunci când piesa are o altă distribuție, un alt regizor etc. Și nu e Comedie, doamne iartă-mă!

termene ?
31 august 2017
sau termeni ?

Cum e corect ? Și nu e Bascalie, doamne iartă-mă!

Răspuns la: ce prostie
Adăugat de : un cititor, 31 august 2017
Faci mari confuzii de termene. Insiști prostește cu "o nouă repunere în scenă"! Repunere în scenă este atunci când piesa are o altă...
un cititor
31 august 2017
termene

corect e termeni, aveți dreptate.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9613 secunde