Comedie de succes, deseară, la Casa de Cultură

152
Comedie de succes, deseară, la Casa de Cultură - 5actededragoste-1439130925.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 20, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, vor urca Eugen Cristea, Cristina Deleanu, Cristina Pascalin, Daniel Nițoi, Tomi Cristin, într-un colaj de cinci comedii in-titulat "5 acte de dra-goste", avându-l ca autor și regizor, în același timp, pe Moshe Yassur.

Piesa este descrisă drept un colaj de comedii, de un remarcabil bun gust, fără pic de vulgaritate, un spectacol care prezintă în cheie comică diversele etape ale dragostei, din fragedă tine-rețe până la mult temuta bătrânețe.

Piesa "5 acte de dragoste" își propune să prezinte cinci ipostaze ale vieții, începând de la viața de adolescent și trecând la cea a tinerilor înainte de însurătoare, ale amanților, ale saturării căsniciei, cât și a "fragedei" bătrâneți. Este o comedie spumoasă, montată de un regizor cu multă experiență teatrală atât în România, cât și peste ocean. O comedie care descrețește frunțile și celor mai morocănoși spectatori.

Este o piesă a vieții, în care toți ne regăsim, mai mult sau mai puțin, o piesă ce pune accentul pe actor și pe trăirile interioare ale acestuia.

Prețul unui bilet este de 60 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Iulie 2015
Stire din Cultură-Educație : Direcția 5 revine în Mamaia
Pagina a fost generata in 0.526 secunde