€ 4.726
£ 5.3065
$ 4.2193

Comedia „Să ne răzbunăm, iubito!“, pe scena Teatrului de Stat

Ştire online publicată Sâmbătă, 08 Iunie 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Pentru constănțenii iubitori de teatru, există o altă alternativă de petrecere a timpului liber. Când, unde? Duminică, 9 iunie, de la ora 19.00, la Teatrul de Stat, pe scena căruia se va juca „Să ne răzbunăm,  iubito!” o comedie spumoasă.


Spectacolul are ca punct de plecare vodevilul celebrului dramaturg francez Georges Feydeau și este, de fapt, o comedie cu multe răsturnări de situație, în care adulterul, pasiunea, minciunile, legăturile dintre personaje, surprizele, replicile de un umor spumos captivează spectatorii și, mai ales, îi distrează copios. 


Din distribuție fac parte: Maria Lupu, Mihai Sorin Vasilescu, Remus Archip, Dan Cojocaru, Liliana Cazan, Laura Iordan Adrian, Mirela Pană, Adi Dumitrescu, Cosmin Mihale. 


Regia poartă semnătura Feliciei Dalu, iar scenografia îi aparține lui Mihai Pastramagiu. Pentru cei interesați, biletele se pot achiziționa online, de pe platforma MYSTAGE.ro sau direct de la agenția de bilete a Teatrului de Stat Constanța, la următoarele prețuri: 40 lei (lojă), 30 lei (stal), 7,5 lei (bilete pentru elevi, studenți, pensionari).
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7166 secunde