Mai multe ştiri online:

"Colindătorii" revin pe scena Teatrului "Căluțul de Mare"

Ştire online publicată Marţi, 04 Decembrie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” prezintă, astăzi, 4 decembrie și miercuri, 5 decembrie, de la orele 10.00 și 11.30, spectacolul „Iată, vin colindători!”.

Potrivit secretarului artistic al teatrului, Magda Bădică, acest spectacol cu păpuși este conceput special pentru sărbătorile de iarnă, poartă semnătura Anetei Forna Christu, iar muzica îi aparține lui Dicran Asarian. Din distribuție fac parte: Rovena Paraschivoi/Daniela Manolache, Claudia Zaharia, Ion Ciolan, Daniel Minciună, Tiberiu Roșu, Grațian Prisăcariu.

În „Iată, vin colindători!”, omul de zăpadă vorbește, ba chiar se și pornește cu pași vioi să aducă niște colindători la căsuța simpaticilor bunici de la marginea satului. Peste tot este zăpadă multă, dar bunicii o îndepărtează de pe cărarea pe care vor păși să colinde copiii. Aici, toți colindătorii sunt așteptați cu covrigi calzi și mere roșii. În cele din urmă, colindătorii vin cu plugușorul, cu sorcova, cu steaua, cu ursul, cu capra și cu bună seara. Pretutindeni răsună satul de glăscioarele lor și le umplu inima de bucurie bunicilor, dar și jucăușului cățeluș pe care-l cheamă simplu, „Cățel”. Așadar, într-o atmosferă rustică de sărbătoare, cu miros de cozonac, toate colindele copiilor dăruiesc bunicilor, dar și spectatorilor o emoție unică, binefăcătoare și caldă.

Spectacolul durează 55 de minute și se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7509 secunde