Colindătorii își fac apariția în Orășelul Copiilor

Miercuri, 19 Decembrie 2018, 18:31
225
Vineri, 21 decembrie, de la ora 18.00, Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de Mare" prezintă în Orășelul Copiilor din Țara Piticilor (Parcul Tăbăcărie), spectacolul "Iată, vin colindători!".

Spectacolul poartă semnătura Anetei Forna Christu, iar muzica îi aparține lui Dicran Asarian. Din distribuție fac parte: Rovena Paraschivoi/ Daniela Manolache, Claudia Zaharia, Ion Ciolan, Daniel Minciună, Tiberiu Roșu, Grațian Prisăcariu.

În "Iată, vin colindători!", omul de zăpadă vorbește, ba chiar se și pornește cu pași vioi să aducă niște colindători la căsuța simpaticilor bunici de la marginea satului.

Peste tot este zăpadă multă, dar bunicii o îndepărtează de pe cărarea pe care vor păși să colinde copiii. Aici, toți colindătorii sunt așteptați cu covrigi calzi și mere roșii. În cele din urmă, colindătorii vin cu plugușorul, cu sorcova, cu steaua, cu ursul, cu capra și cu bună seara. Pretutindeni răsună satul de glăscioarele lor și le umplu inima de bucurie bunicilor, dar și jucăușului cățeluș pe care-l cheamă simplu, "Cățel".

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3254 secunde