Școlile constănțene, invitate într-un nou proiect național

230
Școlile constănțene, invitate într-un nou proiect național - scoalaecoterrienilor-1476204891.jpg

Articole recomandate

S-a lansat Campania "Școala Ecoterrienilor", care numără mai multe etape și mai multe tipuri de activități implicate. În perioada 11 octombrie - 11 noiembrie, școlile din România sunt invitate să se înregistreze în campanie, urmând să primească materiale de eco-informare și educație (postere, materiale dedicate elevilor, recipiente de colectare). 


Cu ajutorul acestora, școlile vor putea să desfășoare activități de colectare DEEE și DBA, precum și activități de eco-educație și inițiative de grijă și protecție a mediului, precum: eco-logizări, plantări, creație eco (eseuri, colaje, foto-video). 


Ambele tipuri de activități vor fi monitorizate și premiate, în funcție fie de cantitatea colectată de deșeuri, fie de punctajul obținut în urma jurizării activităților efectuate. 


Activitățile se vor desfășura din momentul primirii materialelor, până în luna aprilie 2017. Rezultatele și raportările vor putea fi trimise până în luna mai, iar jurizarea și premierea se vor face până la finalul anului școlar, în iunie 2017. 


Mai multe detalii găsiți pe www.ecotic.ro, pe pagina de Facebook dedicată Organizației ECOTIC, precum și pe pagina LinkedIn a Organizației ECOTIC.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4362 secunde