Școlile constănțene, în spectacol pe scena Târgului de iarnă

220

Articole de la același autor

Timp de două zile, la Pavilionul Expozițional din Constanța, pe scena interioară, în cadrul primei ediții a Târgului de iarnă organizat de Centrul Cultural "Teodor Burada", unitățile de învățământ constănțene vor prezenta momente artistice pregătite cu minuțiozitate, zile la rând, împreună cu profesorii coordonatori. 


Deschiderea îi aparține grupului vocal folcloric "Fiii Dobrogei", al Centrului Cultural Județean "Teodor T. Burada", după care vor urma trupele de dansuri "Kids Dance", "Contemp Dance" și "Mini Dance". Între orele 11-12, Teatrul de Copii și Tineret "Căluțul de mare" va prezenta un spectacol, urmat de trupa de dansuri "El-Dance", trupa de teatru "Arca", trupa de dansuri Black Sea Dance Studio, grupul de colindători din Hârșova. Intercalat, din jumătate în jumătate de oră, vor oferi momente artistice Colegiul "Regina Maria", Școlile nr. 20, nr. 28 și "George Enescu" din Năvodari, dar și trupa Palatului Copiilor. 


Tot Palatul Copiilor va deschide programul zilei de duminică, 18 decembrie, de la ora 10, după care, la intervale de jumătate de oră, urmează Școala "Laura Dance Studio", dar și New Force Dance, grupul de colindători al Colegiului Pedagogic, Facultatea de Arte (secția pedagogie, coordonator Mirela Voicu), grupul vocal "Giocoso" al Centrului Cultural "Teodor T. Burada", Școala Gimnazială nr. 1 Valu lui Traian, Școala Gimnazială Nr. 39 "Nicolae Tonitza". Eva Stanciu va încheia ziua cu un recital de chitară.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Decembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : "Gașca Zurli"…  pe Tărâmul Magic
Pagina a fost generata in 0.5199 secunde