Colegiul Pedagogic, gazda unei noi ediții a Colocviilor Haiku

337
1
Colegiul Pedagogic, gazda  unei noi ediții a Colocviilor Haiku - colegiulpedagogic1-1442762903.jpg

Articole de la același autor

În perioada 25-27 septembrie, Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu" va găzdui cea de-a XXI-a ediție a Colocviului Național, organizat de Societatea de Haiku de la Constanța.

Deschiderea oficială va fi sâmbătă, 26 septembrie, la ora 10, la Biblioteca "I.N. Roman", lucrările încheindu-se duminică, 27 septembrie, la ora 13.

Programul va cuprinde: conferințe, dezbateri, un recital în lectura autorilor, o expoziție de foto-haiku cu lucrări ale membrilor SHC, realizată de Mihaela Băbușanu, Oana Gheorghe și fotografii de Constantin Broșu de la Bacău.

Totodată, va fi lansat suplimentul nr. 26 al revistei "Albatros", din cuprinsul căreia fac parte antologia Chou Hibou Haiku, "Guide a l’école et ailleurs", coordonator Jean Antonini, din Franța, ilustrată cu haiga de conf. dr. Ion Codrescu.

Se vor lansa cărți de autor, este prevăzută și o excursie ginko în parcul Tăbăcărie, precum și un atelier renku/ junicho de toamnă.

Tema colocviului - "Motive poetice în haikuul japonez și străin". 

Comentează știrea

BREAKING NEWS
21 septembrie 2015
DIRECTOAREA SC. 28 ISI PIERDE SUSTINATORII!

Biroul de presa al nevestelor vesele din politica/si invatamantul constantean a anuntat ca d-na director stan de la sc. 28, 'Dan Barbilian' Constanta risca sa ramana fara sustinere, deocamdata in scoala pe care o conduce! 'Mana dumneaei dreapta' din CA si-a dat demisia. Cititorii se intreaba, pe buna dreptate, cand va fi "scapata din brate" si de catre ISJ... Urmarim cu interes stirile!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Iunie 2015
Stire din Cultură-Educație : Triplu eveniment, la Muzeul de Artă
Pagina a fost generata in 0.4998 secunde