Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" din Constanța, premiat la Ministerul Educației. "Suntem pe locul al treilea în țară în topul olimpicilor internaționali!"

1306
1
Colegiul Național
Opt elevi ai Colegiului Național "Mircea cel Bătrân" au fost premiați, ieri, la București de către ministrul Educației, în cadrul unei festivități dedicată olimpicilor internaționali care s-a desfășurat la Palatul Parlamentului. Grație celor opt elevi olimpici internaționali, CNMB Constanța se află pe locul al treilea în țară, în ierarhia instituțiilor de învățământ din România aflate pe podiumul celor mai importante competiții științifice internaționale.


"Oferim comunității constănțene aceste premii, opt premii internațoonale pentru care ieri, la București, ne-a fost oferită Diploma de Excelență, clasându-ne pe locul al treilea între toate liceele din țară. Aceste distincții reprezintă o bucurie, căci, odată cu confirmarea aceasta avem și noi confirmarea performanței elevilor noștri, dar și o obligație, rezultatele acestea obligându-ne să continuăm în același ritm", a declarat directorul Colegiului Național "Mircea cel Bătrân", prof. Vasile Nicoară.


Mai multe amănunte regăsiți în ediția de mâine a ziarului Cuget Liber.




Comentează știrea

F
20 decembrie 2017
Felicitări!

Felicitări elevilor și familiilor lor, felicitări profesorilor

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4784 secunde