Colegiul de Marină "Alexandru Ioan Cuza" se mândrește cu premianții

379
Colegiul  de Marină

Articole de la același autor

Deși nu s-a încheiat, anul școlar 2014-2015 a adus rezultate frumoase elevilor Colegiului Tehnic de Marină "Alexandru Ioan Cuza" Constanța. Truda copiilor și dăruirea cadrelor didactice au fost răsplătite cu multe premii.

Elevii care au adus mândrie acestei instituții sunt Cristian Sitaru (clasa a IX-a), Marian Turcu (clasa a XI-a), Gabriel Lazăr (clasa a X-a), Ionel Doroftei (clasa a X-a) și Adrian Tudose (clasa a XII-a), care s-au calificat la faza națională la Concursul de Chimie "Petru Poni", Olimpiada de discipline tehnice, profil electric, Concursul de matematică "Adolf Haimovici" și Concursul Internațional "SCI-TEH CHALLENGE" JA.

Nu puține au fost premiile la olim-piadele și concursurile județene: locul III la Olimpiada de Limba și literatura română, locul III și mențiune la Con-cursul Județean de Limba Română "Lectura - ca abilitate de viață", locurile I, II, III și mențiune la clasele IX-XII la Concursul Județean de Geografie "Pământul - Planeta vieții", locul I și premiul special la Concursul Județean tehnic "Proelectrica" și locul III la Concursul Național de dans "Împreună pentru viitor", faza județeană.

În final, prof. Iuliana Negreț, directoarea instituției, le-a urat celor calificați la faza națională mult succes "și sperăm ca exemplul lor să îl urmeze și alți elevi ai colegiului nostru!". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7683 secunde