Colective de valoare ale învățământului constănțean - Școala nr. 39

475
1
Colective de valoare ale învățământului constănțean - Școala nr. 39 - scolidevaloare1-1449685721.jpg

Articole de la același autor

Pentru cei aproape 1.400 de elevi și cadrele didactice de la Școala Gimnazială nr. 39 "Nicolae Tonitza" din Constanța, săptămâna aceasta a debutat cu o frumoasă aniversare - 34 de ani de la înființare.

Prilej pentru copii, dar și profesori să urce pe scena sălii mari a Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța spre a le demonstra părinților și rudelor zestrea intelectuală cu care pornesc în viață din băncile acestei prestigioase unități de învăță-mânt constănțene.

Spectacolul oferit de elevii din cla-sele primare și gimnaziale a cuprins momente de muzică, dansuri, cor, gimnastică artistică, teatru. Un emoționant moment a fost dedicat memoriei fostului cadru didactic Fotinia Roșca.

"Aș dori să mulțumesc și pe această cale domnului director al Casei de Cultură, Gheorghe Ungureanu, cu care avem o colaborare extraordinară și care an de an ne pune la dispoziție această sală pentru a le demonstra părinților, și de pe scenă, nu numai din bănci, că avem niște copii extraordinari, pe care noi, cadrele didactice, ne străduim să-i punem în valoare", a declarat prof. Nicoleta Bercaru, director. 

Comentează știrea

890u
10 decembrie 2015
h

curvoooooooooooooooo

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Decembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Manuela Mitrea a votat la Școala 39
Pagina a fost generata in 1.8085 secunde