Colaborarea internațională a școlilor din Medgidia, într-o altă dimensiune

243
Colaborarea internațională a școlilor din Medgidia, într-o altă dimensiune - colaborareinternationala-1447180646.jpg

Articole de la același autor

Zilele acestea, prof. Monica Nedelcu și prof. Daniela Nicola, de la Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Medgidia, s-au întors de la prima reuniune transnațională din cadrul proiectului Healthy Life, Erasmus+, desfășurată în Soissons, Franța. 


Programul activităților a fost întocmit de către coordonatorul francez al proiectului, Emmanuel Franc, și a presupus discuții legate de implementarea proiectului. 


Bilanțul activităților a fost făcut în localitatea Reims, într-un cadru informal, și a încununat patru zile de discuții și planificări constructive.


În cadrul proiectului Healthy Life, vor fi organizate patru mobilități de elevi și două reuniuni transnaționale de proiect, prima având loc în Soissons, Franța, iar cea de-a doua în localitatea Chelmza, Polonia. 


În cursul proiectului, vor fi organizate 10 videoconferințe, după cum ne-a informat prof. Nicoleta Enache, consilier de imagine, fiecare dintre acestea fiind urmate de schimburi de experiență și rezultate între elevi și profesori, acestea fiind încărcate pe pagina etwinning a proiectului. 


Prima activitate a proiectului, în România, va avea loc în cea de-a doua săptămână a lunii noiembrie 2015, va implica profesori și elevi din Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu", din școlile partenere din Medgidia și va consta în aplicarea unui chestionar referitor la calitatea vieții profesionale. Activitatea va fi coordonată de profesor Cristina Palu. 


Chestionarul va fi aplicat și de școlile parte-nere, iar rezultatele vor fi încărcate pe site-ul proiectului și pe platforma etwinning. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 11 Noiembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Eroii sârbi, comemorați la Medgidia
Pagina a fost generata in 1.432 secunde