COD PORTOCALIU de viscol la Constanța. Ministerul Educației analizează măsura suspendării cursurilor școlare, mâine

2390
COD PORTOCALIU de viscol la Constanța. Ministerul Educației analizează măsura suspendării cursurilor școlare, mâine - iarnaoamenimasinizapada231-1453029178.jpg

Articole de la același autor

Cursurile școlare s-ar putea suspenda mâine, în județul Constanța, în funcție de evoluția vremii în orele următoare. Deja Inspectoratul Școlar al Municipiului București și inspectoratele școlare județene din Ilfov, Ialomița și Călărași au decis, împreună cu autoritățile locale, suspendarea cursurilor în toate unitățile de învățământ, pentru ziua de luni, 18 ianuarie.

Reprezentanții Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice anunță că sunt în permanentă legătură cu inspectoratele școlare din teritoriu și vor reveni în cursul zilei de astăzi cu informații, în funcție de evoluția punctuală a evenimentelor.

Precizăm faptul că hotărârea privind susținerea ori suspendarea cursurilor trebuie să țină cont de evoluția vremii și de siguranța elevilor și a profesorilor, precum și de asigurarea condițiilor proprii desfășurării orelor de curs.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9267 secunde