Cocktail special! Află cele mai autentice povești despre iubire

257
Cocktail special! Află cele mai autentice povești despre iubire - cocktaildespreiubire-1563804913.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 27 iulie, începând cu ora 18.30, Șușoté și Brainplay Community pregătesc cel mai dulce cocktail despre iubire la malul mării!

Iubirea este un amestec de sentimente care își schimbă culoarea și intensitatea pe măsură ce trece timpul! Rostul nostru este să avem grijă de ea astfel încât să reziste în fața tuturor "furtunilor" interioare. Ceasul inimii recunoaște momentul în care sufletul tău face cunoștință cu un alt suflet pentru a rezulta marele dar numit iubire.

Sesiunea deschisă organizată și susținută de Brainplay Community este gratuită.

Așadar, constănțenii sunt așteptați la Șușote Colț de Relaxare, Constanța, pentru a pune în scenă cele mai autentice povești despre iubire! Organizatorii pregătesc și o tombolă în colaborare cu Editura Niculescu, partener la acest eveniment.

Conceptul unic Brainplay Community abordează învățarea prin experiență din două perspective: rațională și emoțională. Este singura comunitate din România care antrenează mintea prin patru metode: jocul, improvizația, dezbaterea și jocul de rol, organizând work-shop-uri, mini-sesiuni de training și sesiuni deschise pentru grupuri cuprinse între10 și 20 persoane, atât proprii, cât și la cerere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7135 secunde