€ 4.7607
£ 5.5053
$ 4.2327

Școala Gimnazială „George Enescu”, la ceas aniversar

Ştire online publicată Miercuri, 25 Aprilie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Școala Gimnazială „George Enescu” din Năvodari organizează mâine, 26 aprilie, o mulțime de activități artistice și educative prilejuite de sărbătorirea Zilei școlii. Potrivit prof. Liliana Ianțuc, deschiderea festivă va avea loc în amfiteatrul școlii, începând cu ora 11.00, când se va derula un program de prezentare a școlii pentru a-i familiariza pe toți cei prezenți cu activitățile instituției. Vor participa elevi, părinți, cadre didactice și sunt invitați reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Constanța și ai administrației publice locale. Cu acest prilej, vor fi premiați elevii care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele școlare județene în anul școlar 2017-2018 și care fac cinste unității de învățământ.


Apoi, de la ora 12.30 vor avea loc diverse activități educative, tematice și pe ateliere, concursuri sportive și de divertisment, într-o atmosferă de sărbătoare și de bucurie: finala campionatului de fotbal, concurs de talente, concurs de cultură generală, concurs de limba engleză. La aceste activități participă și elevi de la celelalte instituții de învățământ din orașul Năvodari. 


În cadrul activităților, printre cei invitați, se va afla Valentin Sgarcea, cronicar dramatic, ce va coordona trupa de teatru „Iulia Hasdeu”, care va pune în scenă piesa „Vorba românului”. Această piesă însumează mesajele proverbelor românești conservate de-a lungul timpului în arta literară românească, prin jocul micilor actori ai Școlii Gimnaziale B.P.Hasdeu Constanța. 
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
miercuri, 17 aprilie Foto : UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia 2895 vizite, 0 comentarii UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia
Social
luni, 15 aprilie Foto : ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni 2816 vizite, 0 comentarii ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni
Cultură-Educație
ieri, ora 19:51 Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1187 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.9045 secunde