Școala "Gh. Țițeica" provoacă cele mai luminate minți

278
Școala

Articole de la același autor

Respectând o frumoasă tradiție, Școala Gimnazială nr. 30 "Gheorghe Țițeica" din Constanța organizează și în acest an Concursul județean "Gheorghe Țițeica".

O competiție școlară care se dorește un instrument de evaluare, atât a finalităților învățământului, cât și de stimulare a elevilor cu aptitudini artistice, literare. Totodată, dorește stimularea interesului pentru desfășurarea unor activități de tip științific, valorificarea cunoștințelor de cultură generală, precum și implicarea elevilor și a cadrelor didactice în activități extracurriculare.

Mâine, vor avea loc atât Concursul de matematică "Gheorghe Țițeica", dar și Concursul de creație literară "Magia cuvintelor" și Concursul de cultură generală "Incursiune în lumea cunoașterii".

După cum am aflat de la prof. Corina Vlad, director adjunct și coordonator al proiectului, la proba de matematică, clasele II-IV, s-au înscris 400 de elevi constănțeni, iar la clasele V-VII alți 200 de elevi, pentru cultură generală intrând în competiție 150 de elevi. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 08 Aprilie 2015
Stire din Social : "Școala altfel" la RAJA Constanța
Pagina a fost generata in 1.5683 secunde