Școală de vară, la Universitatea "Ovidius"

337
Școală de vară, la Universitatea

Articole de la același autor

Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța (UOC) va găzdui, timp de cinci zile, "Școala de Vară - Actualități și Perspective în Inginerie", desfășurată cu sprijinul Ministerului Educației Naționale.

Evenimentul va avea loc în intervalul 2 - 6 iulie și va reuni cadre didactice, studenți și reprezentanți ai mediului economic și de afaceri. Potrivit reprezentanților UOC, pentru studenții participanți, cadrele didactice au pregătit o serie de prezentări interdisciplinare, cu subiecte de mare interes privind actualitatea și tendințele în inginerie și ateliere de lucru în care îi vor implica pe cursanții înscriși.

De asemenea, în una dintre cele cinci zile va fi organizat un work-shop în cadrul căruia studenții și cadrele didactice vor afla, chiar de la specialiști din diferite domenii ale ingineriei, care sunt preocupările lor profesionale actuale și de perspectivă.

În plus, cursanții vor lua parte la două vizite, în cadrul cărora le vor fi prezentate simulatoare din domeniul activității marine și navale, platforma de foraj marin "Uranus", precum și nava specializată pentru construcția conductelor submarine GSP Bigfoot (Pipe-lay Vessel). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5824 secunde