Mai multe ştiri online:

„Școala banilor bine-crescuți“. Povești de educație financiară pentru copii

Ştire online publicată Luni, 24 Iunie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Iepurașii Mușu și Nușu, veverițele Chichi, Richi și Michi, ariciul Bobiță și bufnițele Bibina și Georgina învață copiii să fie buni și chibzuiți. Scriitoarea Cristina Andone, cu susținerea Băncii Comerciale Române a lansat, sâmbătă, la Constanța, „Școala banilor bine-crescuți”, un ghid de educație financiară pentru copii.


Cu ajutorul sfaturilor și întâmplărilor personajelor simpatice și jucăușe, copiii învață despre bani, despre cum să aibă grijă de ei, despre cum să fie mai buni și mai chibzuiți. „Poveștile au fost pentru noi toți primul și, probabil, cel mai drag educator. Vitejia și curajul le-am învățat de la Harap-Alb, bunătatea și gingășia de la Ileana Cosânzeana. Sper ca de la veverițele Chichi, Richi și Michi o să învățăm cum să ne cheltuim banii, de la Econimichi cum să economisim și de la Mușu și Nușu cum să pornim o afacere care să aibă succes”, declară Nicoleta Deliu, coordonatoarea programului Școala de Bani. 
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8699 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8392 secunde