Clubul Umoriștilor Constănțeni lansează al treilea volum colectiv: "Containerul cu umor"

222
Clubul Umoriștilor Constănțeni lansează al treilea volum colectiv:

Articole de la același autor

Sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 11, în sala mică a Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, va fi lansat volumul colectiv de epigrame, fabule, poezii vesele, proză scurtă, caricaturi intitulat "Containerul cu umor", cel de-al treilea din seria semnată de Clubul Umoriștilor Constănțeni. 


Volumul îngrijit de Editura "Dobrogea", din cadrul Trustului de presă "Cuget Liber", cuprinde epigrame, fabule, poezii vesele, proză scurtă și caricaturi, semnate de Traian Brătianu, Petru Brumă, Claudia Croitoru, Florentina Loredana Dalian, Ananie Gagniuc, Constantin Gornea, Constantin Iordan, Liviu Kaiter, Leonte Năstase, Dan Norea, Aron Petru, Ana Ruse, Ion Ruse, Luminița Scarlat, Ion Tița Călin, Ionuț Daniel Țucă și Roland Voinescu. 


Cu o ținută grafică de excepție, coperțile 1 și 4 fiind realizate de maestrul caricaturist Marian Avramescu (membru de onoare al Clubului Umoriștilor Constățeni), volumul este dedicat unui eveniment major al industriei portuare din România: împlinirea a 40 de ani de la debutul lucrărilor de construcție a primului terminal de containere din portul Constanța, actuala companie SOCEP SA. 


Înființat la 13 decembrie 2008, Clubul Umoriștilor Constănțeni este una dintre cele mai active asociații profesionale ale umoriștilor din România. Valoarea membrilor săi a fost recunoscută la festivalurile naționale și internaționale de umor, prin recompensarea cu numeroase premii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Octombrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Lansare de carte, la Muzeul de Artă
Pagina a fost generata in 1.3362 secunde