Clipul pentru noua piesă Voltaj, filmat în fața a peste 100.000 de oameni

139

Articole de la același autor

Voltaj a ales să folosească în clipul pentru noua lor piesă "Din toată inima" imagini cu senzaționalul public de peste 100.000 de oameni de pe plaja dintre Sa-turn și Venus, prezent pentru al treilea an consecutiv la cel mai mare concert al anului: Europa FM Live pe Plajă. 


Ca în fiecare an, la început de august, Europa FM a reunit cei mai mari artiști ai momentului și cele mai difuzate hituri Europa FM într-o atmosferă care nu poate fi replicată în niciun alt concert din România - peste 100.000 spectatori, pe o plajă imensă, în briza mării, atmosfera pe care membrii trupei Voltaj și-au dorit să o păstreze într-un videoclip care vorbește despre România frumoasă, cu care ne mândrim. 


Călin Goia și colegii lui, împreună cu echipa Europa FM, au mai pregătit două surprize emoționante pentru audiența venită din toate colțurile țării: hitul lor "De la capăt" a fost cântat în compania unui tânăr cu deficiențe de vedere. Printre cei peste 100.000 de spectatori s-au aflat și părinții lui Călin Goia, care și-au dorit să trăiască experiența "celui mai frumos public de la un spectacol din România", după cum artistul a mărturisit. 


Anul acesta, pe scena uriașă dintre Venus și Saturn au urcat VUNK, Loredana, Holograf, Vama, Smiley și Voltaj.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 August 2015
Stire din Cultură-Educație : Loredana, Sylvia  și Dj Ryno la Mamaia
Pagina a fost generata in 0.426 secunde