"Clasă Verde" la o "Școală Verde"

92
1

Articole recomandate

Eveniment important la Școala Gimnazială nr. 29 "Mihai Viteazul" Constanța. Aflat la ediția a V-a, concursul ecologic din cadrul proiectului școlar "Școală Verde" și-a desemnat câștigătorii, marcând astfel Ziua Mediului – 5 iunie. În coordonarea profesorului de biologie Mariana Radu, elevii celor unsprezece clase de gimnaziu și-au exersat și îmbunătățit competențele și cunoștințele despre ecologie de-a lungul întregului an școlar 2014-2015. Clasele au fost motivate în timpul competiție pentru menținerea unui ambient sanogenetic în perimetrul școlar. Clasamentul competiției s-a prezentat astfel:

Locul I – 8A

Locul II – 8C

Locul III – 5B

Locul IV – 7B

Locul V – 7A

Locul VI – 6B

Locul VII – 6A

Locul V III – 6C

Locul IX – 5D

Locul X – 5C

Locul XI – 5A


În paralel cu competiția claselor s-a desfășurat și o activitate permanentă de colectare de materiale reciclabile: maculatură, plastic și ulei vegetal uzat. Anul acesta, în premieră, au fost evidențiați și recompensați de către coordonatorul proiectului prof. Mariana Radu, cu diplome și dulciuri, elevii care au demonstrat un comportament ecologist de-a lungul întregului an școlar, după cum urmează: Anagnostu Maria (clasa 6B), Bărăitaru Andrei (clasa 5B), Frujină Cristian (clasa 5B) și Mușat Andrei (clasa 5B).



Comentează știrea

catalin
8 iunie 2015

Angajare imediata !!!!! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2211 secunde