În acest an școlar

Circa 100.000 de euro, valoarea proiectelor la TELECOM

252
La începutul acestei săptămâni, s-a desfășurat la București, la ANPCDEFP (pe scurt, Agenția Leonardo da Vinci), reuniunea de contractare - Mobilități 2012. 


La reuniune, au fost prezenți reprezentanții și responsabilii de proiecte LdV din toată țara. Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații din Constanța, care continuă seria exemplelor de bună practică, are și în acest an aprobate două proiecte care se adresează elevilor de clasa a X-a din calificările tehnician electronist (14 elevi) și tehnician electrotehnist (14 elevi). Titlurile proiectelor sunt: "Dobândirea de noi competențe și abilități practice în domeniul electric pentru integrarea pe piața europeană a muncii" și "Calitate și înaltă tehnologie în electronică pentru șanse mai bune pe piața europeană a muncii", cu o valoare de 93.000 euro.

La reuniune, au participat cei doi responsabili de proiecte: prof. ing. Gabriela Roman și prof. Mariana Corobea, responsabilul cu valorizarea și diseminarea, prof. ing. Gheorghe Gavrilă și responsabilul financiar, economist Niculina Gita, toți membri ai echipelor de gestiune a proiectelor respective.

În cadrul acestei reuniuni, s-au pus la punct aspectele tehnice ale implementării proiectelor de mobilități LdV 2012, s-au prezentat informații de ultimă oră privind aspectele financiare, precum și elemente noi privitoare la acțiunile de verificare pe parcursul implementării proiectelor de mobilități LdV 2012 TOOL.

Ambele proiecte ale liceului TELECOM se vor derula în două localități din Spania, Madrid, respectiv Bilbao, în primăvara anului 2013. De remarcat faptul că Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța este singura școală din România care a depus și i s-au aprobat două proiecte LdV în acest an. În momentul de față, școala derulează etapele de semnare a celor două contracte și de selecție a beneficiarilor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 24 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Expoziția Tulcei se mută în Campus
Miercuri, 24 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Dunărea unește" elevi de ambele maluri
Marţi, 23 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Vernisaj la Universitatea "Ovidius"
Pagina a fost generata in 1.5154 secunde