Cinemascop, mai mult decât un festival de film, la grădina de vară din Eforie Sud

325
Cinemascop, mai mult decât un festival de film, la grădina de vară din Eforie Sud - cinemascop-1627221415.jpg

Articole de la același autor

Festivalul Cinemascop a ajuns la a patra ediție. Grădina de vară din Eforie Sud așteaptă din nou vizitatori între 1 şi 8 august, cu filme, ateliere creative pentru copii, expoziții și numeroase surprize.

Ediția de anul acesta revine cu un program pe cinste. Centrul Ceh București, organizatorul festivalului, alături de EUNIC România, Asociația Forumul Artelor Vizuale, RADEF RomâniaFilm și Primăria Orașului Eforie, îi invită atât pe turişti, cât şi pe localnici să descopere filme europene, expoziții, ateliere creative pentru copii, o bibliotecă pop-up, un colț de experiență VR și alte surprize.

Grădina se deschide zilnic,la ora 18:00. Atunci încep și atelierele pentru cei mici, asigurate de Koh-i-Noor, ce durează până la ora 20.00. Proiecțiile de film încep la ora 21.00, oaspeţii au ocazia de a vizita expoziția din white cube-ul amplasat în interiorul grădinii, E T A J on wheels, și pe cea care se va regăsi pe pereții interiori ai grădinii, oferită de festivalul internațional de film TIFF. În ziua de sâmbătă, 7 august, organizatorii au pregătit un concert de la ora 20.15, cu tematică cinematografică.

Participarea la festival este gratuită. Evenimentul se va desfășura în conformitate cu regulile impuse de prevenirea răspândirii și contaminării cu Covid-19. Capacitatea maximă admisă este de 250 de persoane, iar distanța de doi metri trebuie păstrată pe tot parcursul vizitei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5975 secunde