Mai multe ştiri online:

Cinema City Mall Tomis vă invită la film

Ştire online publicată Miercuri, 24 Octombrie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Mark Wahlberg, într-o nouă misiune secretă

Dacă vreți să vedeți un film bun, Cinema City Mall Tomis vă propune, până mâine, câteva titluri care nu trebuie ratate. Unul dintre acestea este „Mile 22: Misiune secretă”, cu Mark Wahlberg, Iko Uwais, John Malkovich.

Timp de 94 de minute, o echipă de paramilitari de elită trebuie să transporte în siguranță un deținut străin extrem de important pe o distanță de 22 de mile, de la ambasada Americii, până la punctul de extracție din sudul Asiei. Suspectul deține informații de risc major pentru siguranța mondială, care ar putea declanșa atacuri teroriste catastrofale în toată lumea.

★ ★ ★

Dacă vreți să aflați care este „Secretul fericirii”, atunci trebuie să mergeți neapărat la cinema. Pelicula poartă semnătura regizorului Vlad Zamfirescu și îi are în distribuție pe Irina Velcescu și Theo Marton. În această comedie, Tom își împinge soția și amicul în situații mai mult decât absurde, căutând să-i facă să dezvăluie secrete bine păzite. Astfel, cei doi prieteni descoperă că fericirea cuiva este posibilă doar dacă altcineva este nefericit.

★ ★ ★

Și pentru că tot se apropie Halloween-ul, pe piață a și apărut filmul cu același nume, care îi are drept protagoniști pe Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak și Will Patton.

Acțiunea se petrece la patru decenii de când un bărbat mascat a încercat să o omoare într-o înfricoșătoare noapte de Halloween pe Laurie Strode. Presimțirile acesteia se dovedesc, însă, a fi perfect întemeiate, deoarece coșmarul este pe cale să reînceapă, odată cu confruntarea finală dintre Laurie și Michael Myers, care a fost pe urmele ei în tot acest timp, studiindu-i orice mișcare și așteptând momentul potrivit pentru a-și duce în sfârșit la îndeplinire planul machiavelic. Numai că, de data aceasta, Laurie nu mai e singură, iar fiica ei, Karen, va face tot posibilul să își salveze mama. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Cultură-Educație
luni, 18 martie Foto : SIMULARE BAC 2019. Ce subiecte au primit elevii la proba de limba română 17031 vizite, 0 comentarii SIMULARE BAC 2019. Ce subiecte au primit elevii la proba de limba română
Sport
ieri, ora 10:18 Foto : Doliu în sportul constănțean. A murit un mare arbitru 6106 vizite, 0 comentarii Doliu în sportul constănțean. A murit un mare arbitru
Actual
marti, 19 martie Foto : Român "angajat" ca sclav personal pentru fiul unui milionar din Anglia 5291 vizite, 0 comentarii Român "angajat" ca sclav personal pentru fiul unui milionar din Anglia
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 4.5066 secunde