Cine va fi studentul român al anului din întreaga lume?

276
1
Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) lansează concursul anual dedicat studenților și absolvenților români din străinătate, intitulat Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate. Totodată, LSRS va premia, pe 6 ianuarie 2012, împreună cu organizațiile studențești partenere, studenții români cu rezultate academice și extra-curriculare deosebite în țară.

Având în vedere răspândirea geografică a studenților români și realitățile mediului academic internațional, LSRS ia în considerare, la această a treia ediție, următoarele categorii de premii: Studentul Român al Anului din America, Studentul Român al Anului din Europa, Studentul Român al Anului de pe alte Continente (altele decât America și Europa), Studentul Român Erasmus al Anului, Studentul Anului în România și Marele Premiu pentru Studentul Român al Anului din Străinătate. Sunt binevenite candidaturi din toate domeniile de studiu - de la științele exacte la științele umaniste și arte.

Înscrierile sunt gratuite, se realizează exclusiv online și se pot face până la data de 1 decembrie 2011. Pentru a participa la concurs, tinerii interesați vor trimite un dosar de candidatură pe adresa de e-mail: [email protected], respectiv [email protected], menționând în titlul e-mail-ului secțiunea la care doresc să participe. Fiecare aplicație acceptată intră automat și în competiția pentru marele premiu: Studentul Român al Anului din Străinătate!

Ca și până acum, Gala LSRS 2012 are ca scop promovarea studenților și absolvenților români din străinătate cu rezultate academice deosebite. De asemenea, ea urmărește să faciliteze relaționarea și interconectarea comunității universitare din străinătate cu cea din țară și recunoașterea lor în spațiul public românesc. Totodată, Gala va marca aniversarea a trei ani de la înființarea Ligii Studenților Români din Străinătate. 

Comentează știrea

HENRIETTA FERNANDO
10 noiembrie 2017
IMPRUMUT

Bună ziua, sunteți interesat să obțineți un împrumut ??? oferim împrumut de afaceri, împrumut de investiții, consolidarea datoriilor și multe altele. oferim o sumă mare companiilor cu sistemul nostru de transfer de garanție de 100%, vă conectăm până la banca noastră și primiți împrumutul dvs. cu 24 de ore cu o rată a dobânzii de doar 2% Deci, trimiteți-ne un e-mail astăzi la: ([email protected]) pentru a aplica acum pentru un împrumut.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3026 secunde