Cine sunt "marii pictori" ai Constanței

694

Articole de la același autor

Ieri, la Muzeul de Artă Populară Constanța, copilași cu vârste cuprinse între 5 și 9 ani și-au arătat talentele creative, lucrând alături de mai mulți coordonatori.

Este vorba de un Atelier de Creație desfășurat la muzeu, unde copiii de la mai multe unități de învățământ constănțene au început să se pregătească pentru o expoziție cu vânzare de Paști.

Și-au adus de acasă ouă fierte bine, acuarele, sclipici și alte materiale decorative, și au început să le picteze asemenea unor profesioniști.

Atelierul de Creație urmărește să îndrepte atenția copiilor cât mai mult spre artă, căci fără artă lumea ar fi mult mai tristă.

"Sunt foarte talentați, și chiar foarte interesați. Copiii și-au dedicat jumătate de zi picturilor, și au fost foarte încântați de operele lor de artă. Ouăle pictate de ei vor ajunge în școli, unde se va organiza o expoziție cu vânzare, la care vor participa părinții copiilor, dar și cei care doresc să achiziționeze arta unui prichindel", a declarat, pentru "Cuget Liber", Alina Abaei, unul dintre coordonatorii micuților talentați.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Martie 2012
Stire din Diverse : Rețete pentru pici
Pagina a fost generata in 0.6293 secunde