Cine sunt elevii cei mai pasionați de lectură

244

Articole de la același autor

Ieri, în sala "Remus Opreanu" a Instituției Prefecturii, a avut loc festivitatea de premiere a celor mai buni elevi dintre cei 51 de participanți la prima ediție a Olimpiadei Internaționale de Lectură.

La eveniment, au participat elevi din clasele VII-XII, premiați la etapa națională a Olimpiadei "Lectura ca abilitate de viață" și Olimpiada de limba și literatura română, precum și elevi din Republica Moldova, Inspectoratul Școlar Județean reușind să se achite și de această dată cu succes de oficiile de gazdă, în ciuda recunoscutei subfinanțări.

La nivelul 2, respectiv elevi din clasele VII-VIII, premiul I a fost adjudecat de Ioana Adelina Filip, de la Colegiul Național "Costache Negruzzi" din Iași. La clasele IX-X, nivel 3, Bianca Alecu, de la Colegiul Național "Mihai Viteazul" din Ploiești, a plecat acasă cu premiul I, iar la nivelul 4, corespunzător claselor XI-XII, Oxana Grossek, de la Liceul Teoretic "N. Lenau" Timișoara, și-a adjudecat premiul I.

Pe lângă cele trei premii, au mai fost acordate patru mențiuni la nivelul 2, două mențiuni la nivelul 3 și nouă mențiuni la nivelul 4.

Constănțeanca Andra Răfoi, actualmente studentă la Facultatea de Litere a Universității București, a primit din partea primarului localității Ovidiu, George Scupra, un premiu în valoare de 500 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3439 secunde