Cine și-ar dori să fie adjunctul lui Răducu Popescu

1215
4
Cine și-ar dori să fie adjunctul lui Răducu Popescu - adjunctraducupopescu-1428088353.jpg

Articole de la același autor

Teoretic și oficial, duminică, 5 aprilie, se încheie perioada de depunere a dosarelor pentru concursul de ocupare a funcțiilor de inspector școlar general adjunct din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Constanța și a funcției vacante de director la Casa Corpului Didactic Constanța. 


Vineri, 3 aprilie, ora 13,30, intraseră în cursa pentru "adjunct" prof. Alina Codreanu și prof. Gabriela Bucovală, ambele inspector resurse umane la ora actuală, dar și prof. Sorin Mihai, de la catedra de limba română a Școlii Gimnaziale nr. 5 din Mangalia și prof. Isabela Marcu, de la Colegiul Tehnic "Virgil Madgearu". 


De asemenea, pentru postul de director la Casa Corpului Didactic, vor candida prof. Andreea Artagea, actualmente metodist la CCD, și prof. Sorina Plopeanu, actual director CCD. Concursul va avea loc în perioada 20 aprilie - 29 mai, la sediul ministerului.


Comentează știrea

Un nou candidat -Profesor PNL
4 aprilie 2015
Galben....de atâta politica...MihaiSorin

".......nu a putut fi validat Mihai Sorin....". " Oleniuc, a comentat și el ședința: "O bătaie de joc grosolană a PSD față de PNL, profesorul Mihai Sorin nu merita o asemenea umilință." Succes ! - See more at: http://www.replicaonline.ro/sorin-andrei-se-pregateste-sa-reclame-psd-mangalia-la-judet-21565/#sthash.narDwwO7.dpuf

Halmyris
5 aprilie 2015
Impostorul- Răducu Popescu

Răducu Popescu încă mai este inspector general ? Protectorul și susținătorul lui este la pușcărie și el stă în continuare în funcție ? Mazăre l-a propus și a insistat la București, ca acest neica-nimeni să fie șeful ISJ. Cât despre candidatura celor patru toți o apă și-un pământ ! A tunat și i-a adunat ! Codreanu - o procesomană , contestată de toți profesorii care au trecut pragul biroului său de la ISJ adusă de in ISJ de Oprea Adriana via Gheorghe Dragomir, Bucovală o nulitate, șpăgară , expertă în aranjamente la BAC adusă in ISJ de Vrană și apoi s-a colorat in toate culorile care s-au succedat la șefia ISJ ș.a. , Marcu o reclamagioaică notorie iar Mihai Sorin un ilustru anonim.

Profesor
5 aprilie 2015
Merite candidatilor

Pai Compartimentul Resurse Umane are meritele deosebite de a taia normele. In timp ce alte judete s-au luptat sa apere buna functionare a scolilor, noi ne-am grabit sa taiem tot, doar ca sa ne laude ministrul!!!

rodica
5 aprilie 2015
oferta anului, acum pentru toti!

Oferta anului, acum pentru toti! De ce veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru? Pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1897 secunde