Cine râvnește la șefia ISJ? Șase candidați și-au depus candidatura

2174
9
Cine râvnește la șefia ISJ? Șase candidați și-au depus candidatura - cineravnesteisj2-1503591818.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Educației ar putea anunța, astăzi, cine o va înlocui pe prof. Gabriela Bucovală la șefia Inspectoratului Școlar Județean Constanța.

Ieri, au fost centralizate candidaturile depuse în urma apelului lansat de ministrul Liviu Pop către cadrele didactice pentru a se înscrie în cursă. La nivel național, au fost depuse, în total, 95 de candidaturi.

Potrivit reprezentanților Ministerului Educației, pentru postul de inspector școlar general al ISJ Constanța au fost depuse șase candidaturi, însă numele profesorilor înscriși nu poate fi făcut public.

"La finalizarea procedurii de selecție, numirile vor fi aprobate prin ordin de ministru, iar mandatele vor avea caracter temporar - până la organizarea concursului, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2017 - 2018", precizează reprezentanții Ministerului Educației.

Cum deja sunt speculate numele foștilor inspectori școlari generali Petrică Miu și Răducu Popescu, rămâne de văzut cine sunt ceilalți patru care și-au depus CV-urile la Ministerul Educației.

Un alt nume vehiculat ca posibil viitor inspector școlar general a fost cel al Nicoletei Bercaru, consilier local și directorul Școlii nr. 39 "Nicolae Tonitza" din Constanța. Contactată telefonic, aceasta a infirmat zvonurile cum că ar fi în cursa pentru șefia ISJ Constanța.

"Nu mi-am depus candidatura. Am fost la concurs, am obținut un rezultat foarte bun, am arătat ce era de arătat, dar momentan nu era contextul pentru a mă înscrie în această competiție", a declarat prof. Nicoleta Bercaru, pentru "Cuget Liber". 

Comentează știrea

profesor
24 august 2017
cei doi miu si raducu

sunt prieteni sau dusmani?

secretomania
24 august 2017
ce transparenta!

burca a cazut pe minister, nu intelegem rationamentul, si daca s-ar sti numele s-ar declansa vreo furtuna asupra Constantei sau un taifun. ca sa vezi in ce tara traim. acum cand s-au inscris doar cu o scrisoare de intentie simpa nu se pot da publice numele dar cand s-au inscris cu dosare cu atatea hartii si s-au dis si la concurs la Bucuresti atunci au putut fi date publice aceste nume. cred ca astia iar ascund ceva.

Bobita
25 august 2017
INVARTELI SAU BA!

si cine-s astia? Miu si Popescu. Sa stea la coada ca -i mare coada, e cam dupa cu ai muncit, cam asta o sa primesti1 si Miu pe unde a muncit, ca in invatamant mai deloc, abia isi face orele. Munceste si el dar la societatea lui de unde are profit. Iar Popescu , chiar nu prea inteleg. Poate ne explica Bucovala si Codreanu ce invarteli si-au propus sa mai faca prin ISJ, sa ramana gasca de aroganti! Hai ca vedem!

Parinte
25 august 2017
Adevar

Cand se vorbea ca Popescu nu e sustinut de Psd credeam ca e minciuna. Iata cum iese adevarul la iveala. Pentru noi, care nu votam Psd e o usurare. Succes. Cel mai capabil sa fie numit.

dascal
25 august 2017
adevar sau minciuna

sa vedem cine va castiga ADEVARUL sau MINCIUNA !!! pARCA NU MAI POTI AVEA INCREDERE CHIAR IN NIMIC!

profesor
25 august 2017
ce mizerii

se fac si se desfac prietenii, ce poate sa faca goana dupa aroganta si putere! acesti domni si d-ne au creat niste greseli grosolane si rautati fara masura! nu e normal cata aroganta au si acum. sa plateasca fiecare pretul pe care il cere in schimb acum toate nedreptatile facute de ei in functiile avute si unde mai pui ca unii sunt chiar lipiti cu superglu de scaunele de inspectori!

EU
25 august 2017
CULOARE MOV

dacă prostia ar avea miros s-ar numi ISJCTA...

Cristi
25 august 2017
Rusinos !

Vorbim continuu despre politizare si despre influenta nefasta a partidelor - in fapt gasti mafiote ordinare - asupra scolilor din preuniversitar . Vorbim vorbe , ca de facut nu am facut nimic , si iar si iar , vedem schimbari facute peste capul nostru si peste orice logica manageriala si educationala , de catre cel mai toxic partid politic din Romania . De ceva timp , dupa ce s-au sustinut concursurile de management , pentru ISJ-uri , credeam ca am terminat-o cu amatorismul , cu incompetenta , cu nepotismul , cu PCR-ul , dezvoltate de catre PSD-PNL-PDL-UNPR-PMP si alte clanuri si astfel , cei care au ocupat niste functii , in urma unor concursuri valide , legal , moral si etic , vor fi lasati sa lucreze conform proiectelor manageriale si in conformitate cu legile educatiei si ale muncii .Ca vor fi respectate , contractele de management , legea educatiei , codul muncii etc.,etc., ori , un ministru defect , incoerent , incult , agramat , rauvoitor , stupid pana la a egala si a depasi , stupizenia si prostia si hotia , partidului din care face parte , in fapt de weekend , in ajunul examenelor de BAC , ia niste hotarari absolut mirobolante , absurde si criminale ... Qui prodest ? Vor astia - hiene si sacali - din PSD-ALDE , sa conduca totul , de la gradinita pana la liceu , inclusiv ? La ce le-ar folosi ? Ca majoritari in PSD , sunt asistatii sociali - necalificatii , analfabetii si incapabilii de plusvaloare - tigani in majoritate , dar si unii teleormaneni , unii olteni si unii moldoveni , somerii partinici , actualii si fostii puscariasi , interlopii si manelistii spatiului mioritic - pe cand in ALDE , domina penalii grobieni cu gulere albe - gen Tariceanu , Vosganian si Manescu - aia care au furat miliarde de euro , dandu-si legi favorabile si conducand false procese de restituire ale proprietatilor . Observ , cum fostele cozi de topor partinice , vor sa ia in stapanire sistemul de invatamant si nu pot sa nu ma intreb daca nu ar fi necesara o solidaritate mai accentuata a truditorilor din preuniversitar , care sa refuze explicit , schimbarea anormala a regulilor in timpul jocului . Care sa refuze ingerinta exagerata a politicului in actul educational , care sa refuze orice ingerinta a politicului in educatie ... In acest sens , ar fi fost exemplara , refuzul oricarui intelectual responsabil , de a raspunde ofertei mafiei pesediste , de a-si depune candidatura pentru o functie , cu un ocupant legal , dar care nu corespunde profilului filosofic , moral si etic , pesedist ...

profesor parinte
25 august 2017
presupunere

Eu cred ca tot Scoala 28 e de vina! Părerea mea!

Pagina a fost generata in 0.3581 secunde