Cine întinde o mână copiilor din centrele de plasament

514
Cine întinde o mână copiilor din centrele  de plasament - logo1-1316012506.jpg
Copiilor din centrele de plasament li se întinde o mână de ajutor. Studenții din organizația AIESEC le arată calea culturii și educației.

Astăzi, la ora 17.00, în Aula Magna a Universității Ovidius, AIESEC Constanța lansează proiectul Smile Future, ce are ca viziune integrarea tinerilor din centrele de plasament în societate.

60 de participanți, cu vârste cuprinse între 10-14 ani și 14-18 ani, lipsiți de sprijin familial și financiar, vor deprinde de la doi internaționali din Germania și China noțiuni de limba engleză și antreprenoriat.

În proiect, sunt implicate și trei organizații nonguvernamentale, care îi vor învăța pe copii cum să fie pro-activi în societate.

Timp de cinci săptămâni, studenții și partenerii implicați în proiect îi vor ajuta pe copiii din centrele de plasament să își formeze o nouă viziune asupra vieții, prin sfătuirea acestora să urmeze o facultate sau prin deprinderea experienței necesare obținerii unui loc de muncă.

Pentru a atinge obiectivele propuse, se vor urmări cinci module bazate pe educație non-formală și terapie prin artă: Acomodare, Societate, Eu și Societate, Atitudine și Micul Afacerist.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 08 Septembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Sesiunea de toamnă a înscrierilor
Sâmbătă, 03 Septembrie 2011
Stire din Diverse : "Spațiul poetic al Mării Negre"
Pagina a fost generata in 0.4569 secunde