€ 4.732
£ 5.2698
$ 4.195

Mai multe ştiri online:

Cine este șef de promoție la Universitatea Maritimă

Ştire online publicată Luni, 16 Iulie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
 Anul trecut, Universitatea Maritimă din Constanța (UMC) se mândrea cu Adriana Bordaș, o tânără în vârstă de numai 23 de ani, care a ieșit șefă de promoție, cu media generală 9.67. Ei bine, anul acesta, tot o fată a reușit să iasă prima.

Potrivit reprezentanților UMC, Sabrina Nicoleta Nistoroiu este șefă de promoție la programul de studii universitare de licență cu predare în limba română, obținând media generală a anilor de studiu 9.48. La programul de studii universitare de licență cu predare în limba engleză, colegul său Python Ndekou Thalefack Brice a obținut media generală a anilor de studiu 9.93.

Profesorii spun că anul acesta au finalizat studiile 328 de studenți români și 125 de studenți nigerieni. Referitor la examenul de licență, universitatea a organizat în acest an examenul de licență invitând în comisiile de susținere reprezentanți ai instituțiilor beneficiare. Prin participarea acestora în comisiile de susținere a examenelor de licență, s-a reușit validarea rezultatelor obținute de către absolvenți și s-a marcat o zi a porților academice deschise pentru întreaga structură de instituții beneficiare. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.73 secunde