Cine este noul președinte al Ligii Studenților din UMC

1249

Articole de la același autor

În cadrul Adunării Generale a Ligii Studenților din Universitatea Maritimă Constanța, a fost ales noul Consiliu de Conducere al organizației pentru mandatul 2018-2019.

În urma voturilor membrilor activi, organizația va fi condusă în următorul mandat de următorii studenți: președinte - Elena Ionașcu; vicepreședinte - Mihnea Mihai Amzărescu; secretar general - Ana Lavinia Ilie; coordonator Departament Educațional - Radu Gabriel Marinescu; coordonator Departament Resurse Umane - George Radu Piricleanu; coordonator Departament Financiar - George Leonard Nicuț; coordonator Departament PR&IT - Alexandru Nicolae Pleșca; cenzor - Esna Resul.

"Liga Studenților din Universitatea Maritimă Constanța este pentru mine o familie, dar și un stil de viață. M-am gândit foarte mult, în ultimul timp, la a-mi schimba «stilul de viață», dar nu m-am putut despărți de acești oameni extraordinari care îmi fac anii de studenție să fie atât de colorați.

Am condus această organizație în ultimul an și vreau să spun că, de multe ori, emoțiile provenite din această responsabilitate, de a conduce o ligă cu o frumoasă vârstă de 28 de ani, pot fi copleșitoare, dar totodată este o mare onoare să poți ocupa această funcție și să ți-o asumi în adevăratul sens al cuvântului. Succesul de care are parte această organizație este datorat în întregime echipei LSUMC, dar și bunei colaborări de care avem parte cu Universitatea Maritimă din Constanța, care nu încetează niciodată să lucreze cu și pentru studenți.

Îmi doresc ca, în următorul mandat, să se lucreze la fel de productiv și calitativ ca până acum, iar studenții Universității Maritime din Constanța să fie mândri de organizația și de studenții care îi reprezintă în orice aspect al vieții universitare", a declarat Elena Ionașcu, președinte al Ligii Studenților din Universitatea Maritimă Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3725 secunde