Cine este directorul care a pus pe jar ISJ

1221
2
Cine este directorul care a pus pe jar ISJ - 1director-1318957225.jpg

Protestul cadrelor didactice și părinților de la școala din localitatea Vulturu a suscitat interesul a numeroși cititori care au postat, la articolul apărut în ediția de ieri cu titlul "Scandal la Vulturu. Primarul îl face impostor pe directorul școlii!", și comentarii pozitive la adresa celui incriminat. De aceea, am încercat să aflăm de la colegi ai prof. Floricel Geodoiu ce fel de cadru didactic este acesta.

Iată un fragment dintr-un co-mentariu semnat de Profu’ de serviciu: "Teroarea lui Floricel. Acest profesor a mai fost director prin Hârșova și peste tot a fost acuzat de teroare. De ce? Pentru că cerea aplicarea Regula-mentului școlar «la sânge»! Fără discriminare. Este de înțeles că nu este dorit la Vulturu. Nu știu care este situația din școala de acolo, dar dacă s-a implicat și primarul, fiul fostei directoare, îmi imaginez că Vulturul este do-minat de «famiglia». Mama director, fiul primar, poate și alte neamuri puse la locuri călduțe. Nu este exclus ca varianta primarului la conducerea școlii să fie o nepoțică! Atunci Floricel le-a stricat planurile! Ca să iasă cu fața curată din tărășenia asta, primarul trebuia să invoce «auto-nomia locală» din Legea învăță-mântului care îi conferă atribuții sporite în gestionarea instituțiilor de pe raza comunei".

O fire conflictuală în scaun de director
Dacă prof. Crina Florentina Ostaci, directorul de la Liceul Teoretic "Ioan Cotovu" din Hârșova, a refuzat orice comentariu vizavi de scandalul în care este implicat profesorul de educație fizică Floricel Geodoiu, am găsit colegi care au declarat pentru "Cuget Liber" că acesta este un cadru didactic dedicat disciplinei pe care o predă. Numai că și atunci când a fost director, în urmă cu șapte sau opt ani, al Grupului Școlar Agricol Hârșova a avut probleme, fiind reclamat la Inspectoratul Școlar Județean Constanța. Aceleași surse au mai afirmat că are o fire "cam conflictuală" și s-ar părea că "nu știe să negocieze" momentele tensionate. Nici relația cu colegul său de catedră nu ne-a fost descrisă în termeni cordiali.
Pe de altă parte, Marcel Lică, președintele FC Farul Constanța, club la care prof. Geodoiu este colaborator, a declarat că acesta este pasionat de sport, un băiat devotat, care a recomandat numeroși elevi desco-periți de dânsul cu ocazia diverselor competiții sportive.

"Sunt alte interese acolo"
Ieri dimineață, înainte de a veni la Inspectoratul Școlar Județean Constanța pentru a se întâlni cu inspectorul general prof. dr. Aliss Andreescu, directorul Geodoiu a declarat, pentru "Cuget Liber", că n-a făcut altceva decât să respecte o decizie a ISJ Constanța și că este de părere că la Vulturu sunt alte interese. "Am obținut decon-turile colegilor mei care fac naveta și le promit susținerea mea necondiționată atâta timp cât voi fi acolo. Din păcate, însă, colegii mei sunt manipulați".
De asemenea, a declarat că între 1 și 15 noiembrie va fi orga-nizată o licitație pentru reparații capitale la Școala din Vulturu, datorită unei finanțări de la Banca Mondială obținută de ISJ Constanța.



Comentează știrea

Petre
19 octombrie 2011
Orgolii marunte ...

Atunci , la inceputul lui septembrie , cand a fost sa negocieze cu platinata Aliss , junele primar trebuia sa stie , ca nu spargi barierele comunicarii la ISJConstanta , aruncand , dupa ,,buna ziua'',doar sintagma ,,sunt primarul de la Vulturu...'', ca nu reusesti sa impresionezi nici macar pe ingrijitoarea care , cam stie , in ce ape se scalda cei care fac jocurile in casa de piatra portocalie ... Neexperimentatul primar a comis-o si pentru ca , logic , ca sa ajungi la etaj , trebuie sa treci pe la parter , acolo unde se afla un papusar de prima importanta in haita , pe nume Gevat . Si la Aliss , dar mai ales la Gevat , este de bon ton , sa deschizi usa , cu capul , sau , ma rog , cu coarnele , in cazul de fata ... Daca este sa ne uitam pe harta , Vulturu e pe undeva in ripa Thraciae si nu conteaza nici negru sub unghie , pentru politrucii pedelei , care cantaresc in voturi , orice numire in teritoriu . Mai ales , Aliss care se apropie de pensie , precum antica Buhaiev , si stie ca nu mai are niciun clenci politic de la anul , se axeaza , pe umplerea carutei , proprietate particulara . Oricum , cei care conduc de fapt institutia , o lasa sa pozeze , precum EBA pe podium , desi nu pricepe nimic din ce i se intampla ...

GIULIA
19 octombrie 2011
SA FIE DOMNUL DIRECTOR DEMISIE ALTORA

DE CE E ATAT SCANDAL IN COM NOASTRA VULTURU DE CE ATATEA PROTESTE DE CE NU A MAI FOST ASA SI IN ANI ANTERIORI NU SE COMENTA NIMIC DE CE DEMISIE DR DEMISIE .... VREM SA INVETE COPII NU SA FACA PROTESTE IN SCOALA CA ASA VREA XY

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3889 secunde