Cine a câștigat Trofeul "Folk You!" 2014

207
1
Cine a câștigat Trofeul

Articole recomandate

Tânărul sucevean Claudiu Iulian Palalae este câștigătorul ediției cu numărul zece a Festivalului "Folk You! Florian Pittiș"  de la Vama Veche. Din cei 50 de tineri artiști care s-au înscris în competiția pentru câștigarea trofeului aniversar "Folk You!", doar șase au fost selectați să urce pe scena de la malul mării, printre finaliști aflându-se și Claudiu Iulian Palalae. Dedicat muzicii folk de mai bine de trei ani, suceveanul a reușit să impresioneze atât juriul, cât și publicul spectator cu piesele sale. Trofeul a fost realizat de artistul plastic Giulian Dumitriu și i-a fost înmânat suceveanului de către Florin Chilian, în ultima zi a festivalului. 


"Festivalul Folk You! este pentru mine cel mai important festival de muzică folk din țară. Este cel care transmite cel mai puternic mesaj și care reușește să strângă în Vama Veche un număr mare de spectatori de toate vârstele. Faptul că în acest an am reușit să câștig trofeul Folk You! mă face mai încrezător în mine și mă am-biționează să nu mă opresc din ceea ce fac și să perseverez din ce în ce mai mult", a declarat, pentru NewsBucovina, Claudiu Iulian Palalae.




Comentează știrea

mmm
5 august 2014
rock

'''Cel mai important festival de muzica folk din tara !!''''' Terminati cu muzica folk Dle Tuca ,daca pe scena au cantat trupe rock, mai multe decat toata muzica folk pe care o ascultati dvs !! O mizerie de organizare,trupe rock la greu ,,bani primiti de catre cei care au cantat pe scena cu un an intarziere !! Dar Vama ramane Vama chiar si fara Tuca show !!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4573 secunde